Ronny Mosuse vertelt over de verborgen geschiedenis van zijn vader

GROS en 11.11.11. nodigen je op 26 oktober om 20   in GC De Kluize in Scheldewindeke uit voor de lezing ‘Ronny Mosuse, de verborgen geschiedenis van mijn vader’. Een aanrader. Mis deze boeiende lezing niet. Hij zingt ook enkele liedjes. De toegang bedraagt 5 euro. (Reporter 17, foto DDL).

Ronny Mosuse, zanger-gitaris bij Bart Peeters en The Radios en nadien solo-artiest en duizendpoot bij Ketnet en zo veel meer, ging een paar jaar geleden op zoek naar zijn vader. Zijn zoektocht brengt hem in Antwerpen, Brussel, Luik tot in de Congolese Evenaarsprovincie: een meeslepend relaas van een man op zoek naar de wortels van zijn eigen doen en laten,   van een vader die zich afvraagt wat vaderschap precies is, van een verzamelaar die zijn verleden in elkaar knutselt om zijn kinderen het levensverhaal van hun opa te kunnen vertellen. In GC De Kluize leest Ronny Mosuse voor uit zijn boek, toont fragmenten van de documentaire over zijn zoektocht. Hij brengt ook enkele songs. Het Vlaams Fonds voor de Letteren en de gemeente Oosterzele steunen het initiatief van de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelings Samenwerking (GROS) en de gemeente Oosterzele.         Reporter 17
X