Seniorenraad gaat de filmtoer op

Dankzij de Seniorenraad Oosterzele kan je op maandag 5 november in de theaterzaal van GC De Kluize Scheldewindeke gaan kijken naar de topfilm ‘Mannen die vrouwen haten’.(Reporter 17, foto DDL).

‘Mannen die vrouwen haten is een Zweedse  thriller uit 2009 onder regie van Niels Arden Oplev. Het verhaal is een verfilming van het gelijknamige eerste boek uit de Millennium-trilogie van schrijver Stieg Larsson. De film zit qua opbouw, sfeer en visualisatie perfect in elkaar. Het zijn eigenlijk meerdere verhalen in elkaar gevlochten. De seriemoordenaar die onopgemerkt leek te blijven, de overlevingstocht van het probleemmeisje en de journalist die in de problemen kwam door een corrupte zakenman. Het resultaat is een zeer boeiende en spannende film met goed uitgewerkte karakters.

De film start om 14 u. Kostprijs: 5 euro (film, koffie, gebakje). Tickets verkrijgbaar in GC De Kluize, bib Scheldewindeke, seniorenvereniging Okra en Neos.   Reporter 17

 

X