Opening lokalen Chiro Scheldewindeke

Op  20 oktober 2018 werd het nieuwe lokaal van Chiro Scheldewindeke plechtig geopend. Vanaf 19u30 werd het terrein opengesteld voor het grote publiek en konden ingeschrevenen genieten van zelfgemaakte wraps. Aansluitend waren er diverse muzikale optredens van ‘Yokan’ en dj ‘Tranq’.

De uitvalsbasis van de lokale Chiro was verouderd en duidelijke aan een vervanging toe

De Chiro zal niet meer vertoeven in de alom bekende houten chalets gelegen nabij GC De Kluize. De uitvalsbasis van de lokale Chiro was verouderd en duidelijke aan een vervanging toe. De chalets werden niet verbouwd, het gemeentebestuur koos er resoluut voor om een nieuw gebouw te gebruiken. Toen het fitnesscenter Adonis failliet ging, zag het gemeentebestuur meteen mogelijkheden en kocht men het gebouw. Het nieuwe gebouw werd dan ook toegekend aan de Chiro van Scheldewindeke die meerdere malen de erbarmelijke toestand van het oude gebouw had aangekaart.

Het nieuwe gebouw is erg modern, zo is het uitgerust met douches en draadloos internet. Zowel de Chiro als de ouders staken de handen uit de mouwen om een prachtig gebouw af te leveren. De opening van het nieuwe gebouw kon rekenen op een massale toestroom van toeschouwers. Elkeen was onder de indruk.