Veel goede wil van VGO volstaat niet

Met het kleinste verschil pakte TK Meldert tegen een fel gehavend Voorwaarts Gijzel Oosterzele de volle buit. Maar wat te onthouden van Voorwaarts Gijzel Oosterzele — TK Meldert? Bitter weinig. Een paar dingen: een gemiste reuzekans van VGO , een kwartier voor tijd de beslissende treffer van Hakim Boussehaba en een noodploeg (vijf à zes titularissen ontbraken bij VGO ), die er alles aan deed om een gelijkspel over de streep te trekken. Veel goede wil volstaat niet. (Reporter 17, DDL).

Daar sta je dan, Voorwaarts Gijzel Oosterzele zijnde. Na een vrij goed begin (7 op 9) zak je na speeldag acht naar de 11 plaats met 10 punten. TK Meldert wipt na de 0 — 1 zege over VGO. Niet om vrolijk van te worden. Maar zeven treffers na acht wedstrijden. Er is werk aan de winkel voor coach Stefan Van Riel.
TK Meldert en VGO lieten in de eerste helft weinig zien, in een troosteloze eerste helft bleef het een halfuur wachten op een eerste echte kans. Jens De Neve cre ëerde de eerste mogelijkheid. Vlak voor rust nog eens Jens De Neve, maar TK Meldert haalde zonder kleerscheuren de rust.   VGO had in de tweede helft op voorsprong kunnen komen, na een mooie actie komt Lowie Pauwels oog in oog met doelman Hannes D’Hauwers, met veel geluk behoedde hij TK Meldert van een achterstand. We hadden de hard zwoegende Lowie Pauwels zijn treffer gegund. De goal valt aan de overkant, de ingevallen Hakim Boussehaba rondde koelbloedig af (77 ‘: 0 — 1). VK Meldert kwam nu beter in de match en kwam dicht bij de 0 — 2. VGO aasde nog op een gelijkspel, we zagen een goede invalbeurt van Bjorn De Smet. Maar toegegeven, VGO komt de laatste weken moeilijk tot scoren. Een paar kansjes, maar in de zone van de waarheid loopt het mis. Eigenlijk had er geen winnaar mogen zijn in dit zeer matig duel. VGO moet hopen dat de titularissen zo snel mogelijk terug komen.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Reporter 17
X