Oosterzele offici ële inhuldiging Zilverblad

Op zondag 21 oktober werd de Residentie Zilverblad in Scheldewindeke officieel ingehuldigd. Zilverblad is een nieuw en modern complex met 42 assistentiewoningen op de zorgsite Groot Bewijk. Daar wordt ook een nieuw rusthuis en sociale koopwoningen gebouwd. Alle assistentiewoningen zijn momenteel verkocht,  maar een deel ervan is ter beschikking voor huurders.

 

In alle vrijheid genieten van het leven zoals u dat zelf wilt. Op een plek die aanvoelt als een échte thuis, in een prettige omgeving en met aangenaam gezelschap. Zonder de zorg voor een te groot geworden huis en tuin. Residentie Zilverblad stelt u het zorgwonen van morgen voor: v éél comfort en privacy rondom een mooie groene parktuin. Omringd door vitale leeftijdsgenoten én met de gemoedsrust van een permanente assistentie en dienstverlening voor senioren.

Zorgpartner

Om in een complete zorgdienstverlening te kunnen voorzien aan de bewoners die dit wensen of nodig hebben, werkt Residentie Zilverblad samen met een professionele zorgpartner. VZW Groep Sint-Franciscus is een solide organisatie die met meer dan 500 medewerkers sinds decennia een expert is in persoonlijke zorg en begeleiding vertelde  Wim Vercruyssen.

 

X