‘Kerstvrienden Oosterzele’ maken van BBQ mooi succes

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober werd het GC IJzeren Hekken in Landskouter een aantrekkingspool voor levensgenieters en fijnproevers. Veel sympathisanten van de ‘Kerstvrienden Oosterzele’ zochten het eetfestijn op, dat georganiseerd werd ten voordele van de Kerstmarkt in Scheldewindeke. ‘De bbq was een groot succes. De mensen waren vol lof over het eten. Iedereen vond het eten super lekker’, glimt V éronique Coens, één van de drijvende krachten van het ‘Kerstvriendencomit é’. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

‘Iedereen kreeg 4 mooie stukken vlees, sat é, kipfilet, worst en een schel vers spek met een rijkdom aan verse groenten en sausjes erbij. Ook de nieuwe locatie, GC IJzeren Hekken valt in   de smaak. Netjes, gezellig, het is er leuk toeven. Veel tafelplezier. We organiseerden ook een prachtige tombola met waardevolle prijzen, geschonken door de kerstvrienden en lokale handelaars die we heel dankbaar zijn. De winnaars gingen goedgemutst met prachtige prijzen naar huis. We maakten 50 mensen heel gelukkig’, vervolgt V éronique.

Chapeau voor het bestuur van Kerstvrienden Oosterzele. Een pluim voor V éronique Coens, Patrick Van Damme, Katrien Van der Velpen, Majolie Bogaert en Stefan Hutse die zich afsloofden om van de BBQ een mooi succes te maken. Veel sympathisanten hebben hun waardering getoond voor ‘Kerstvrienden Oosterzele’. Iedereen vond zijn gading. De bediening was supersnel en vriendelijk. GC IJzeren Hekken was the place to be voor wie lekker eten weet te appreci ëren. Het comit é dankt heel speciaal alle deelnemers aan het eetfestijn.

‘Kerstvrienden Oosterzele’ organiseert opnieuw een kerstmarkt op 8 en 9 december op het Marktplein Scheldewindeke. ‘De grenzen verleggen en er

helemaal voor gaan’, dat is het motto van ‘Kerstvrienden Oosterzele’. Standhouders die   graag wensen deel te nemen aan de Kerstmarkt nemen als de bliksem contact op met V éronique Coens (MADE BY VERO), Dreef 8 Scheldewindeke, 0498 / 22 06 55, veronique.coens@telenet.be.                         Reporter 17

X