Charmezanger Dex Dylan uit Balegem brengt met Houden van een Vlaamse cover van de wereldhit ‘Love is all’

DEX DYLAN STELT NIEUWE SINGLE CD VOOR

Met zijn nieuwe single ‘Houden van’ bewijst Dex Dylan nogmaals zijn uitzonderlijke stemkwaliteiten. Van bij de eerste noten klinkt zijn nieuwe opname meteen bekend in de oren,   daar het een Vlaamse cover is van de wereldhit ‘Love is all’ van Malcolm Roberts. Een kanjer van een slow die van bij de eerste noten elke dansvloer laat vollopen.

Dex Dylan is al vele jaren actief in de muziekwereld. Na een muziekscholing waarbij hij notenleer en piano studeerde bleek al gauw dat hij eveneens over een schitterende stem beschikte,   waardoor hij al snel in binnen —en buitenland gevraagd werd voor optredens,   waarbij hij begeleid werd door het orkest J.E. Band waarmee hij vier jaar lang rondtoerde. Daarna werd hij zanger bij de showband Xeado uit Lochristi waarmee hij ook zes jaar lang optrad.

De laatste jaren legde hij zich vooral toe op zijn solocarrière,   waardoor hij ook een graag geziene artiest is op vele Vlaamse podia.‘Houden van’ werd geschreven door Jos Van Meer en werd opgenomen in de studio van Filip Bauters in Lede. Muziekuitgeverij D & V zorgt voor de uitgave van deze nieuwe productie die als download en streaming verkrijgbaar is bij alle belangrijke internet portals.

X