Melle viert zijn kampioenen in studio M

Zoals elk jaar komen eerst de winnaars van de scholenveldoop aan de beurt. Aan deze veldloop die doorging op het Sport- en Recreatiepark deden dit jaar een 900 tal kinderen mee van de 4 lagere Melse scholen. Een prestatie die niet mag onderschat worden.
Deze winnaars zijn:
De Permentier Jutta, Duit Ryan, De Kokere Helena, Tanghe Guus, Hertoghe Oona, De Cock Hannes, Guns Lotte, Velghe Marcel, Van der Kelen Lara, Van Doorsla er Gilles en Aissaoui Adam

Dit jaar huldigen we de kinderen die vóór het 4de leerjaar hun orkabrevet   behaalden.
Volgende kinderen behaalden vorig schooljaar hun orkabrevet
Voor Sint-Vincentius: Manoa Silkhider, Hanne D’Hulst, Elise Pluquet, Matthias De Landsheere, Fenne Naessens en Milan Willems.

En voor het college Paters Jozefieten:
Govaert Damien, Baptiste en Mathieu, Dehombreux Emilien, Dehombreux Emilien, Verbrugghe Marilou, Decaluw é Ernest, Leroy Milan, Gilles Van Doorslaer en Ratinckx Josephine.

Het is hen gelukt! Avus Avis heeft de wisselbeker veroverd op het jaarlijks recreatief volleybaltornooi op Kouterslag.

Petanque Club Verbroedering heeft opnieuw een kampioenenploeg: zij behaalden de 1 steplaatsop de provinciale beker en de 2de plaats tijdens de Vlaamse interclub beker telkens bij de 50+ categorie. De ploeg bestaat uit:
Lidwine Polfliet, Elsie Howcutt, Karin de Koning, Peggy Impens, Anne-Marie Heuninck, Marie-J eanne Mastelinek

Voetbalclub Cercle Melle had dit jaar een sterke U15ploeg: Zij verloren geen enkele wedstrijd in hun reeksen en speelden bovendien ook nog de finale van   de jeugdcup Het Nieuwsblad.

Er zijn niet minder dan 3 volleybalploegen die kampioen werden in hun reeks:
Artevelde Zeta , Artevelde Ypsilon, MOVE Dit is een opmerkelijke verwezenlijking voor onze gemeentelijke volleybalploeg!

Streetdance-Crew USZ van dansschool Natura! Bom dancers ofNBD werden tweede op het Vlaams Kampioenschap streetdance maar op het Belgisch Kampioenschap namen ze revanche en werden 1ste

Mellenaars die voor zichzelf een sportief doel gesteld hebben en die de uitdaging aangingen minstens 1OOkm te stappen en dit ook met succes be ëindigden.
Danny Verstraeten, Roeland Mike, Gr égory Stoppelaere, Etienne Van Audenaerde, Frank Merrie, Sylvie Willems, Francis Van Der Beken, Alejandrina Baez, Rudy Van der Heyden, Eric Pruydt, Vande vyvere Luc, Everaert Christian

kampioenen
tennissport: Dirk Schalck, Niels Schalck
turnen: La ure Mathys
atletiek: Fin, Thor en Lars uit de zelfde familie Coene.
zeilen: Michel Mussen
tafeltennis als G-atleet: Bram Deblauwe
2de jaars nieuweling in het wielrennen: Deweirdt Siebe
junioren: Arthur Senrame
paracycling: Anneleen Monsieur en Griet Hoet

Tussen door waren er optredens van:
demonstratie paaldansen:
Gabriela, Marlies en Astmara geven een demonstratie. Twee van hen waren dit jaar Belgisch kampioen in het duo.

ritmische gymnastiek
Aya Conroubie naast haar Belgische titel dit jaar in de meerkamp individueel behaalde zij ook de finale van Belgium’ s got talent.

kunstwielrijden
Fietsclub WC Arnold Standaert gaf een demonstratie van wat hun leden, klein en groot allemaal kunnen.

ingestuurde fotos sportdienst Melle

X