Kerstspecial Get Ready
Kerstspecial Get Ready

Kerstspecial Get Ready! 2018

Kerstspecial Get Ready
Kerstspecial Get Ready

De boysband Get Ready!, die vooral in de tweede helft van de jaren 90 enorm populair was, treedt zondag 16 december 2018 om 15u op in het Arjaantheater te Geraardsbergen.

Koen, Jimmy, Glenn en J.M. gaan vooral hun bekendste liedjes brengen maar zullen voor de gelegenheid ook verschillende kerstliedjes aan hun set toevoegen. Het concert van Get Ready in Ninove, eerder dit jaar, was een schot in de roos en deze keer beloven de heren naast vuurwerk ook voor sneeuw te zorgen.

Zoals ieder jaar kan men een kerstjuweel winnen. Het kerstjuweel kan door de toeschouwers worden gewonnen via de toegangskaarten en werd naar traditie geschonken door juwelier Paul Roelandt uit Denderhoutem.

Praktisch

Kaarten of info te verkrijgen bij Bart Vermeer op het mailadres bart.vermeer@telenet.be

 

X