Herzele blijft investeren in speelpleintjes

Na De Walnoot in Ressegem, De Slinger in Borsbeke, De Burcht in Herzele, De Poel in Hillegem en ’t Eiken in Sint-Antelinks heeft nu ook deelgemeente Sint-Lievens-Esse een openbaar speelpleintje: De Kauw, in de Kauwstraat – vandaar de naamkeuze – ter hoogte van de trambaan.

Het gemeentebestuur ging daarmee in op de vraag van heel wat inwoners en de leden van de jeugdraad. Inwoner en gemeenteraadslid Luc Hoorens stelde hiervoor een stuk grond gratis ter beschikking aan het gemeentebestuur. De Technische Dienst zorgde voor de praktische uitwerking. Het resultaat mag er zijn. Het speelpleintje kan tijdens de herfstvakantie van volgende week naar hartenlust gebruikt worden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X