Sven Nys Superprestige In Middelkerke
Sven Nys in de Superprestige Middelkerke

COACH me – Leermoment voor sporters en begeleiders op 11 november

Sven Nys Superprestige In Middelkerke
Sven Nys in de Superprestige Middelkerke

De regiosportdienst zuid-Oost-Vlaanderen nodigt ouders, trainers, bestuursleden en alle andere geïnteresseerden uit op Coach Me 2018, het jaarlijkse leermoment voor sporters en al wie met hun begeleiding te maken heeft.

Zondagvoormiddag 11 november wordt sportcoaching ontleed door drie sprekers: Paul Van Den Bosch (gekend van o.a. Sven Nys en Andr é Greipel) opent met de individuele aanpak, sportpsycholoog Micha ël Verschaeve vertelt onder meer hoe je sporters optimaal mentaal kan voorbereiden en begeleiden en hoe je de stress tot een minimum kan beperken, en Dominique Baeyens, ex-top volleyballer en succesvol coach brengt een boeiende lezing over teamcoaching.

Praktisch

  • Zondag 11 november, start 9.30 uur
  • ontmoetingscentrum De Lier, Nieuwstraat 19 te Lierde
  • Kostprijs: 15 euro (20 euro ter plaatse), gadget, onthaal en afsluitende receptie inbegrepen. Via de (werkings)subsidies van verschillende sportdiensten het kan je het inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen.
  • Info en inschrijvingen via  www.regiosportzov.be.
X