Mamacaf é AZ Oudenaarde – Ontmoetingsplaats voor jonge en toekomstige ouders

Voortbouwend op het succes van de vorige edities in 2016 en 2017, organiseert AZ Oudenaarde in 2018 vier maal een mamacaf é. Ouders met jonge kinderen (0-1 jaar) en toekomstige ouders kunnen hier onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen uitwisselen.

Ervaringen en tips
Het mamacaf é is voor jonge en toekomstige ouders een ideale plaats om op een ontspannen en informele manier ervaringen en tips uit te wisselen over zwangerschap en bevalling, de intense eerste weken na de bevalling, babyvoeding en -verzorging, slaaphoudingen en slaapritme.

Professionele begeleiding en workshops
De hele namiddag zijn vroedvrouwen, draagconsulenten en lactatiekundigen aanwezig om op eventuele vragen te antwoorden. AZ Oudenaarde zorgt voor een open sfeer en een gezellige omgeving die borstvoedingsvriendelijk is. Voor de aanwezigen is een goodie bag voorzien. Deelnemers kunnen vrijblijvend workshops babymassage, draagdoeken aanleggen en aerobic volgen. We vragen om gemakkelijke kledij aan te trekken en een badhanddoek en handdoek mee te brengen. Deelnemers die een eigen draagdoek hebben, mogen die ook meebrengen

Praktisch
Tijdstip: Maandag 05/11/2018 van 14u30 tot 17u30
Locatie: Administratief centrum AZ Oudenaarde, vergaderzaal Briljant/Diamant (tweede verdieping) Minderbroedersstraat 3, 9700 Oudenaarde

Over AZ Oudenaarde
AZ Oudenaarde is een jong en dynamisch algemeen ziekenhuis met een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod dat voortdurend uitgebreid en afgestemd wordt op de wijzigende noden van de pati ënt. Een positieve ingesteldheid en een professionele houding maken van AZ Oudenaarde een hartelijk en toekomstgericht ziekenhuis! AZ Oudenaarde onderscheidt zich door het leveren van excellente basiszorg met hoogtechnologische apparatuur in combinatie met een mensgerichte benadering. De kleinschaligheid van het ziekenhuis biedt ruimte voor een persoonlijke aanpak. Dankzij een samenwerking met grotere zorgcentra als UZ Gent en ASZ Aalst kunnen pati ënten van AZ Oudenaarde beroep doen op een volledig zorgaanbod. AZ Oudenaarde is een NIAZ-geaccrediteerd ziekenhuis.

X