Frank De Boosere fietst door Melle voor Fluodag XIU

Vrijwilligersorganisatie XIU organiseert op 12 november 2018 een fluodag. Hiermee willen ze kinderen en jongeren sensibiliseren en motiveren om zich bij donker en duister weer zichtbaar te maken in het verkeer.
Op diezelfde dag gaat Frank De Boosere een heuse uitdaging aan: om de XIU-actie te ondersteunen zal hij de 5 Vlaamse Provincies doorfietsen. Een tocht van 150 km die hem van Waregem via Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen tenslotte naar Tessenderlo zal brengen.
Hiermee wil Frank als XIU-ambassadeur het belang benadrukken om als fietser een zichtbare deelnemer te zijn in het verkeer!
Wil je Frank tijdens die dag een hart onder de riem steken? Kom hem dan samen met je collega’s, vrienden,… aanmoedigen langs het parcours.
Tussen 8 en 9 uur legt hij volgende route in Melle af: Van Laetestraat (komende vanuit Merelbeke) – Gontrode Heirweg —Begijnenwegel — Spoorwegel — Wolvenstraat — Vossenstraat — Gemeenteplein — Kerkstraat – Dorpsplein – brug over naar Heusden. Kom jij hem ook aanmoedigen (in je fluohesje)?
Informatie
Steven Van de Vyver, mobiliteitsambtenaar, Gemeenteplein 1, 9090 Melle
Tel. 09 210 07 55 | e-mail verkeer@melle.be
X