Zaterdag 8 en zondag 9 december kerstmarkt in Scheldewindeke

Noteer alvast 8 en 9 december 2018 in uw agenda. Het marktplein Scheldewindeke wordt het decor voor een tweedaagse kerstmarkt. De openluchtkerstmarkt in hartje Scheldewindeke hoort zeker thuis op uw lijstje ‘Niet te missen’. De deelnemende standhouders cre ëren een kerstdorpje waar je ongetwijfeld de typische kerstsfeer gaat beleven. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

In speeltuin Pieternelleken werden door Katrien Van der Velpen de laatste richtlijnen van de kerstmarkt 2018 aan de standhouders meegedeeld. Het wordt heerlijk snuisteren op de kerstmarkt waar je volop gaat kunnen genieten van het optreden van het VBS kinderkoor, animatie, kerstsfeer, en ook de innerlijke mens komt ruimschoots aan zijn trekken met de eet- en drankstanden. En uiteraard ontbreekt ontbreekt ook de Kerstman niet. Kleurrijke standen, kerstversieringen, kerstbomen, kerstlampjes,…al dat moois moet van het marktplein Scheldewindeke een sfeervolle plek maken. De tweedaagse kerstmarkt in Scheldewindeke wordt iets heel aparts aparts. In de talrijke verkoopstalletjes ga je zeker allerlei geschenkideetjes vinden, geschenkartikelen, fantasiejuwelen, sieraden, accessoires, kerstartikelen, kaarsen, en zoveel meer. Kortom, hebbedingetjes voor jong en oud.
Prijswinnaars
Tijdens de standhoudervergadering werden de winnaars van de wedstrijd ‘De Kerstvrienden’ geproclameerd. Ingrid Van Audenhove , Veerle Hubo, Eline Callaert en Winnie Vandeweghe winnen elk een waardebon van 15 euro. De waardebonnen werden geschonken door bloemen Majolie, MADE BY VERO, Speeltuin Pieternelleken, Katrien Van Der Velpen.
Wie wil genieten van de tweedaagse kerstmarkt moet op zaterdag 8 december vanaf 14 u en op zondag 9 december vanaf 10 u richting marktplein Scheldewindeke. De toegang is GRATIS. Het comit é ‘Kerstvrienden Oosterzele’ aast op een ruim belangstellend publiek. Mensen van allerlei pluimage worden nu ook op de editie 2018 verwacht. Er wordt op het marktplein Scheldewindeke een schatkamer uitgestald met veel kerstartikelen, en cadeaus voor Kerst en Nieuwjaar. Er is animatie met de Kerstman, kerstballenworp, optreden VBS kinderkoor. Op zaterdag 8 december om 14 u opent de Kerstman de kerstmarkt. De offici ële opening vindt plaats om 15 u 30. Op de kerstballenworp op zaterdag én op zondag telkens om 16 u 30 zijn talrijke prijzen te winnen geschonken door de lokale handelaars. De vierde editie van de tweedaagse kerstmarkt wordt een betoverende sfeervolle kerstmarkt waar je urenlang kunt vertoeven met de hele familie, kennissen, vriendenkring,…Wat wil een mens nog meer? Dicht bij huis proeven van de kerstmarktsfeer. Een bezoek aan de kerstmarkt is gewoon een must. Genoeg redenen om eens langs te komen.                                 Reporter 17
X