De Sint komt naar Scheldewindeke, wie braaf is, krijgt lekkers

De Sint maakt, ondanks zijn heel drukke agenda, op woensdag 14 november de tijd vrij om de kinderen te bezoeken in Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke. De sint wordt afgehaald om 14 u 25 aan het station van Scheldewindeke. Hij zal in Het Zoeteke vanaf 14 u 30 tot 18 u 30 aanwezig zijn. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Wie zijn ingekleurde tekening aan de sint overhandigt, ontvangt een geschenk van de sint en neemt bovendien deel aan de gratis kindertombola. Graag uw komst melden via Hugo, 0471 / 36 35 34, hugo.verstraeten@hetzoeteke.be. Je wordt in Het Zoeteke ook nog eens verwend met veel lekkers, gratis drankje, o.a. warme chocolademelk home made. De sint zal op woensdag 14 november rustig de tijd nemen om met alle kinderen een babbeltje te slaan en de kapoenen te verwennen. Er zijn geen stoute kinderen. Wie braaf is, krijgt lekkers. ‘Maar ik kom elk jaar graag naar Het Zoeteke’, weet de sint. ‘Er is niets mooiers dan glunderende kindergezichtjes’. Veel kinderen in de wereld zien elk jaar reikhalzend uit naar de komst van Sinterklaas. Zo ook in Scheldewindeke. Info: Het Zoeteke, 09 / 362 97 52, 0471/ 36 35 34, 0475 / 98 87 38.       Reporter 17
X