Wegenwerken kruispunt Vierwegen (Herzele) volledig afgerond op woensdag 14 november

De werken aan het kruispunt Vierwegen (Herzele) naderen hun eindfase. Op  woensdagochtend 14 november  2018 zijn de  werken volledig afgerond. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).

Dat betekent:

  • Het kruispunt Vierwegen (Herzele) gaat volledig open. De oude verkeerssituatie aan het kruispunt Vierwegen herstelt zich.
  • De buslijnen 49 en 92 van vervoersmaatschappij De Lijn volgen hun normale traject (met uitzondering van de lus in centrum Herzele). Lijn 91 wordt omgeleid. Meer info vind je op de  website van De Lijn.
  • De tijdelijke verhardering tussen de Merehoekstraat (Hillegem) en de Houtemstraat (Herzele) is niet langer toegankelijk voor autoverkeer. Dit wordt aangeduid met het verkeersbord F99c (zie afbeelding hieronder).
  • Het éénrichtingsverkeer in centrum Herzele blijft van kracht, maar wordt na enkele weken ge ëvalueerd.

Opgelet:  De werken aan de Provincieweg (N46) tussen Borsbeke en Burst zullen pas in 2019 afgerond worden en dus blijft het eenrichtingsverkeer (Aalst/Borsbeke > Hillegem/Zottegem) tussen 500 meter voorbij de kerk van Borsbeke en Burst in voege. Het doorgaand verkeer en het zwaar verkeer (+ 3,5 ton) worden ook nog steeds omgeleid via de Europaweg (N42) en Wettersesteenweg (N42) naar de E40, om via afrit 18 (Erpe-Mere

X