Kristof Van Santen

Kristoff Van Santen stopt als beheerder van “Archief Appelterre”

Kristoff Van Santen

Kristoff Van Santen, beheerder van de facebookpagina Archief Appelterre, heeft na vijf jaar besloten zijn pagina te sluiten. Deze beslissing komt door onder andere een persoonlijke redenen. De pagina kende een groot succes en barstte soms uit zijn voegen. Meer dan 1800 foto’s en 12 oude filmpjes kwamen aan bod. Voor een gemeente was dit ongezien in Vlaanderen.

Ondertussen wordt het ook tijd voor iets nieuws. Een website? Een boek? Het zijn projecten waar velen van dromen.

“Ik voel mij allersinds verantwoordelijk om een opvolger te vinden. 2018 was alvast een topjaar. Deelname aan 2 buitenlandse tentoonstellingen en 2 binnenlandse, waar vele stukken over Appelterre te zien waren deden mij plezier. Ik neem nu eventjes de nodige tijd maar wil vooral nu de fb-vrienden bedanken die bijgedragen hebben om Appelterre op de kaart te zetten. Afspraak in 2019!” vertelde Kristoff Van Santen aan onze redactie

Toebak van Appelterre
X