Herzeelse radiomarathon in glazen huis

MFL-Herzele (Muziek Financiert Leven in Herzele) pakt dit jaar uit met een nieuwe stunt. Op zaterdag 24 en zondag 25 november zal schepen Benjamin Rogiers, gesteund door zijn sidekicks Els Coppens en Caroline De Vadder, maar liefst 36 uur lang opnieuw radio maken op Radio Star.

Niets bijzonder, denkt u? Toch wel!

Het radioprogramma wordt immers live uitgezonden vanuit een heus glazen huis: het Hof van Weenen in centrum Herzele! 36 Uur lang zal iedereen plaatjes kunnen aanvragen, maar ook een drankje kunnen consumeren voor een Herzeels goed doel.

Psychische problemen bij jongeren

Vorig jaar haalde MFL-Herzele 25.457 euro op en verdeelde dat geld onder vijf Herzeelse jeugdverenigingen ten voordele van hun project. Dit jaar kozen de initiatiefnemers ervoor om geld in te zamelen voor een Herzeels huis – noem het zowaar een overkophof – dat wil werken rond psychische problemen bij onze jongeren. In een wereld die bol staat van nieuwe technologieën aan ongekende snelheden zijn deze problemen spijtig genoeg niet meer weg te denken. De drempel om hulp te zoeken is vaak te groot, of men weet gewoonweg niet waarheen.

Daar wil MFL-Herzele iets aan doen! In samenwerking met en op vraag van heel wat Herzeelse psychologen, het Huis van het Kind, de CLB’s, de Herzeelse scholen, … wil MFL-Herzele in Herzele een veilige haven bieden voor deze jongeren. Een Herzeels huis waar zij de nodige hulp kunnen ontvangen, maar waar ook leerkrachten en ouders de juiste ondersteuning kunnen genieten.

Verenigingen, handelaars, scholen en particulieren worden opgeroepen acties te organiseren en plaatjes aan te vragen. Meer info op www.radiostar.be/mfl-herzele.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X