Curieuse geschenkenbeurs

ZEVENDE CURIEUSE GESCHENKENBEURS.

Wie, wat …

Geen gewone geschenkenbeurs doch een beurs met mensen die in hun vrije tijd op creatief  bezig zijn met de meest uiteenlopende materialen. Creatievelingen dus, die als hobby allerlei lekkers maken of mooie handgemaakte siervoorwerpen, juwelen, textiel, speelgoed, e.d.

Als je dus op zoek bent naar een origineel kerst- of nieuwjaarsgeschenk is de Curieus geschenkenbeurs te Lierde zeker de place to be.

Pralines, juweeltjes, houtdraaiwerk, speculaas, zijden bloemen, breiwerk bloem-stukjes, kerststukken, haakwerk, glas, kaarsen, kerstkaarten, zeep en allerhande artisanale producten worden er te koop aangeboden. Verder kan je er ook genieten van een streekbiertje, glühwein, een croque of een heerlijk pompoensoepje.

stand geschenkenbeursWaar

De beurs gaat door in O.C. De Lier.

Nieuwstraat 21 te 9570 Lierde.

Wanneer

Op zaterdag 8 december 2018 van 14u tot 19u.

Om 14u is er de offici ële opening met verwelkoming door de voorzitter van Curieus Lierde.

Op zondag 9 december 2018 van 13u tot 18u.

Curieuse geschenkenbeurs 2018

X