Zottegems humorfestival. Allen daarheen!

De laatstejaarsleerlingen van het koninklijk atheneum te Zottegem organiseren op 23 november hun jaarlijkse humoravond.

Dit keer verwelkomen ze Joost Van Hyfte, bekend van zijn kokvoorstellingen in de Vlaamse Culturele centra en de zanger- comedian Michel Goessens (Goes) als voorprogramma. Het evenement opent de deuren om 19:15u om te starten op 20:15u met het voorprogramma.

Tickets zijn te bemachtigen op  www.humorfestivalzottegem.be  ,via de schoolfoon 09326 78 40.

Ren ée, leerling SETA: Joost Van Hyfte is een Vlaamse stand- upcomedian die gestudeerd heeft aan de hotelschool te Koksijde en een succesvol restaurant runde in Zelzate. Hij won tal van prijzen als comedian en heeft van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Hij vertelt op een volkse manier alledaagse gebeurtenissen die elke mens duidelijk herkent.

Jitske, leerling SETA: Goes is een po ëtische zanger die het onrecht en de tristesse in de wereld om zich heen observeert en op een fijnzinnige wijze weet weer te geven. Nooit choquerend maar steeds raak. Een meesterverteller van wereldklasse. Hij is een geboren verteller die zich graag laat wegzakken in de Vlaamse klei en er boeiende verhalen van maakt. Hij heeft ook een boontje voor muziek. Hij zingt liedjes met thema’s die ons allemaal aangrijpen.