Jimmy Colman verkoopt zijn gitaar voor een goed doel

Jim Cole veilt zijn gitaar voor de Warmste Week. ‘Afgelopen donderdag heb ik besloten om 1 van mijn mooiste elektrische gitaren te veilen voor het goede doel. Ik verkoop namelijk een Danelectro in topstaat en de volledige opbrengst gaat naar De Warmste Week van Studio Brussel. Ik koos specifiek als goede doel het PeperkoekenHuis in de Boelarestraat, omdat dit initiatief los van politieke bedoelingen mij zeer hard wakker schudt. Heel wat mensen zijn aan hun lot overgelaten en kwijnen gewoon weg. Sociaal isolement is geen ziekte maar het is een zeer gevoelig thema waar met veel taboes wordt over gesproken.
Daarom steun ik dus dit initiatief. Waarom spreek ik u nu aan? Ik vroeg me af of het mogelijk is om dit als een artikel op te nemen of te laten verschijnen? Het zit zo dat ik tot nog toe enkele biedingen heb gehad, maar telkens van dezelfde mensen. Het gitaartje is veel meer waard dan het bedrag dat er nu wordt op geboden, vandaar mijn vraag. Het kan en moet volgens mij nog beter. Kan ik daarvoor op jouw hulp rekenen?’

Voor meer info kan u me steeds bereiken op 0497/55.88.78 of via mail.