Nieuwe collega’s gezocht: IT’ers krijgen alle kansen bij Net IT Zottegem

Het Zottegemse bedrijf Net IT boomt en is om die reden dringend op zoek naar IT-talent uit de regio.

Net IT, wat?

De meeste Zottegemnaars kennen Net IT van het naambord langs de Buke, maar weinigen weten wat het bedrijf doet en nog minder wat het betekent in het IT-wereldje. Dat laatste is nochtans niet min. Als bevoorrechte Microsoft Partner heeft Net IT een sterke reputatie opgebouwd als het gaat om CRM toepassingen voor commerci ële bedrijven en Vlaamse overheidsorganisaties. Het is op deze specifieke maar volop in ontwikkeling zijnde markt zelfs de grootste speler in Belgi ë, m ét een enorm groeipotentieel bovendien.  Net bij dat laatste wringt het schoentje want er is een heuse jacht op IT talent aan de gang. Zowel bedrijven als overheidsorganisaties investeren in digitalisering en om die digitale transformatie te realiseren zijn IT’ers nodig. Hierdoor is een tekort aan IT’ers in de markt ontstaan want iedereen vist in dezelfde vijver.

Onze medewerkers worden via LinkedIn bestookt door recruiters”, legt marketingverantwoordelijke Hans Van de Velde de vinger op de wonde. “Gelukkig slagen we erin om onze medewerkers te behouden dankzij onze uitstekende werksfeer. Ook de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in tal van uitdagende projecten voor grote klanten is aantrekkelijk. Maar af en toe blijkt het niet eenvoudig om nieuwe medewerkers te vinden en daar willen we iets aan doen. We krijgen steeds grotere opdrachten en om die groei te ondersteunen met behoud van de kwaliteit waar we voor bekend staan, hebben we vacatures voor ontwikkelaars, analisten en projectmanagers.”

“De grote meerwaarde die wij kunnen bieden is werk in eigen streek zonder dat je moet inleveren qua loon”,  licht Van de Velde verder toe. “Werknemers uit de streek die voor ons in plaats van voor een job in Brussel, Antwerpen of Gent kiezen zijn tot dagelijks 3 uur minder lang onderweg en krijgen daarbovenop een bedrijfswagen, concurrentieel loon, doorgroeimogelijkheden en uiteraard deelname in tal van interessante projecten.”

Interesse?

Surf als de bliksem naar www.net-it.be/jobs