De Kluize 2 jaar op rij beste café van Merelbeke

Meer dan 40.000 Vlamingen stemden in de applicatie van Het Nieuwsblad op hun favoriete café. Zo werd De Kluize voor het tweede jaar op rij het beste café van Merelbeke.

Op de hoek van de Gaversesteenweg bevindt zich café De Kluize. Het café is gelegen aan een drukke verkeersas en vlakbij het centrum van Merelbeke. Ideaal om na het werk of een wandeling door het centrum eens binnen te springen. De Kluize wordt gekenmerkt door een tijdloos interieur en een toffe sfeer. Daarnaast kan men in de zomer genieten van een terras. In het café is er een grote variëteit aan dranken die eveneens democratisch qua prijs zijn. De uitbater is alvast enorm tevreden en belooft om aanstaande zaterdag een feest te organiseren omstreeks 20u.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X