Plankierke gehuldigd als beste café van Oosterzele

De Oosterzelenaar die het woord ‘plankierke’ uitspreekt, denkt al lang niet meer aan een bevloering met planken. Het Plankierke is immers een erg bekend café op het Oosterzeelse platteland. Meer dan 40.000 Vlamingen stemden in de gratis applicatie van Het Nieuwsblad op hun favoriete kroeg. Hierbij werd het Plankierke verkozen als het beste café van Oosterzele. 

Café Plankierke is gelegen op 500 meter van het station van Moortsele. Daarnaast zijn er veel parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Het Café situeert zich binnen een rustige omgeving die zich perfect ontleent aan wandelingen en andere recreatiemogelijkheden. Uiteraard is het niet alleen de geografische locatie die het Plankierke tot het beste café van Oosterzele bekroont. Het etablissement typeert zich met gezelligheid voor elke leeftijdsklasse. Jong en oud kunnen op deze locatie de dagelijkse beslommeringen vergeten onder begeleiding van een breed scala aan dranken. De uitbaters zijn altijd vriendelijk en garanderen een sublieme service. Degenen die de rating van Het Nieuwsblad niet geloven, kunnen altijd zelf het café ‘uittesten’. Het adres is: Moortselestraat 45. De openingsuren kan u terugvinden op hun Facebook-pagina.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X