Terras moet dan toch niet wijken voor carnaval

Het terras van Lounge & Art op de Heldenlaan in Zottegem moet dan toch niet wijken voor de carnavalsstoet.

Enkele weken geleden had uitbater Jean-Luc Lapaige nochtans een schrijven in die zin ontvangen van het stadsbestuur. Nadat hij hierover zijn beklag had gedaan, tijdens de vorige carnavalsstoeten moest het terras immers niet wijken, kreeg hij een nieuw schrijven van het stadsbestuur met de melding dat het terras dan toch niet moet afgebroken worden tijdens de doortocht van het carnaval begin januari. “Zolang de carnavalswagens niet breder zijn dan 3,5 meter, maar de carnavalsraad heeft zich geëngageerd dat dat niet het geval zal zijn.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X