Sinterklaasfeest in circus-stijl

In het Sint-Barbaracollege Zottegem werd Sinterklaas gevierd in circus-stijl.

De organisatie was in handen van het dynamisch oudercomit é o.l.v. Vincent Latr é. De zaal zat afgeladen vol met meer dan 700 enthousiaste sintfans! Een zichtbaar ontroerde circusdirecteur Vincenzo verwelkomde de honderden gasten in zijn prachtig gedecoreerd circustent om een onvergetelijke shownamiddag mee te maken. VIPgast was de enige echte Sinterklaas en zijn vaste gevolg: de lachpiet, de sportpiet, de pakjespiet, de bakpiet en de huisjespiet, zeurpiet en niet onbelangrijk: liedjespiet. Het thema was: “CIRCUS RICARDO“, een muzikale en vooral ook kleurrijke onderdompeling in een wereld van beelden, muziek en magie. Een dankbaar onderwerp voor meester Olivier en de leerkrachten om een heel creatief schouwspel met oog voor alle muzische elementen: muziek, dans, woord, beeld, drama rond op te bouwen.