Stadhuis Zottegem wordt omgetoverd tot Huis van de Kerstman

Ook dit jaar wordt het stadhuis op de Markt van Zottegem twee dagen lang omgetoverd tot het Huis van de Kerstman.

Je kan hem gaan bezoeken op 15 en op 22 december, voor een leuke foto en enkele geschenkjes. Telkens van 15 uur tot 17 uur. Het gaat om een initiatief van de Stad Zottegem, het Feestcomit é en het Verbond van Dekenijen. “Een bezoekje aan Zottegem wordt echt een belevenis voor de hele familie in deze kerstperiode. Je zal gezellig kunnen kerstshoppen in het stadscentrum, een drankje of hapje nuttigen op de overdekte kerstmarkt, een bezoekje brengen aan het Huis van de Kerstman of een leuke selfie nemen met één van de kerstelfjes. Het wordt echt een speciale kerst in onze Egmontstad.   Iedereen is welkom in het Huis van de Kerstman en de toegang tot het kleine kerstbuitenverblijf van de Kerstman is volledig gratis.”