stookolieactie sp.a Lierde

Twaalfde stookolieactie sp.a Lierde weerom een succes.

voorzitter stookolieactieDe actie, via de huis aan huis bedeelde flyers,  werd op 27/11 afgesloten met een totale intekening van 142450 liter. Met deze bestelling werd op zoek gegaan naar de leverancier die de laagste prijs kon bieden. De winnaar van de veiling bood de uitzonderlijk lage prijs van 0,5630 euro per liter (incl. BTW). Een schitterende  prijs, die uiteraard mede te danken is aan het succes van de actie.

De firma Comfort Energy uit Eke-Nazareth haalde de bestelling binnen door een fikse korting op de dagprijs te geven. Op het ogenblik van het afsluiten van de actie stond deze op 0,6608 €/l voor bestellingen onder de 2000 liter en 0,6392 €/l voor bestellingen van 2000 liter en meer. Voor een levering van 2000 liter besparen de deelnemers liefst om en bij de 152 euro op de dagprijs.  Kleinere leveringen doen in verhouding uiteraard een nog betere zaak, wat het sociale aspect van deze sp.a-actie onderstreept.  Zo winnen mensen voor een bestelling van 1000 liter bijna 98 euro en zelfs voor een kleine bestelling van 500 liter is er nog bijna 49 euro winst. Samen sparen de 100 deelnemende Lierdese gezinnen om en bij de 13900 euro uit op hun stookoliefacturen.

“Onze plaatselijke leverancier NV Raoul deed ook dit jaar weer een inspanning, waarvoor onze dank, doch werd in de eindbieding geklopt door Comfort Energy.” wist sp.a voorzitter en coördinator van deze actie Bert Wastyn ons te vertellen. “Onze sp.a-ploeg werkt nog steeds voor iedereen in Lierde en zoekt steeds naar de beste  oplossing waar zo veel mogelijk Lierdenaren zelf beter van worden! De sp.a-ploeg laat de Lierdenaren niet in de kou staan!”

Meer info: Wastyn Bert (055/42 43 35)