Marktplein Scheldewindeke wordt omgetoverd tot mooi kerstdorpje

Het marktplein Scheldewindeke wordt op zaterdag 8 en zondag 9 december het decor voor een tweedaagse kerstmarkt. Om naar uit te kijken als je van de magische kerstsfeer houdt. De openluchtkerstmarkt in hartje Scheldewindeke hoort zeker thuis op uw lijstje ‘Niet te missen’. Het comit é ‘Kerstvrienden Oosterzele’ en de deelnemende standhouders nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan de sfeervolle kerstmarkt in Scheldewindeke. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

De standhouders bieden u de meest uiteenlopende koopjes aan. Al dat moois moet van het marktplein Scheldewindeke een sfeerrijke plek maken. Het wordt heerlijk snuisteren op de kerstmarkt waar je volop gaat kunnen genieten van het optreden van het VBS kinderkoor, animatie, kerstballenworp,   kerstsfeer,… De innerlijke mens komt ruimschoots aan zijn trekken met de eet- en drankstanden. Kuier over het marktplein en geniet volop van het shoppen. Proef ook van het goede leven.   En uiteraard ontbreekt ook de Kerstman niet. Kleurrijke standen, kerstversieringen, kerstbomen, kerstlampjes,…brengen je in een heuse kerstsfeer. De tweedaagse kerstmarkt in Scheldewindeke wordt iets heel aparts aparts. In de talrijke verkoopstalletjes ga je zeker allerlei geschenkideetjes vinden, geschenkartikelen, fantasiejuwelen, sieraden, accessoires, kerstartikelen, kaarsen, en zoveel meer. Kortom, hebbedingetjes voor jong en oud.
Win een mooie prijs
Wie wil genieten van de tweedaagse kerstmarkt moet op zaterdag 8 december vanaf 14 u en op zondag 9 december vanaf 10 u richting marktplein Scheldewindeke. De toegang is GRATIS. Het comit é ‘Kerstvrienden Oosterzele’ aast op een ruim belangstellend publiek. Mensen van allerlei pluimage worden nu ook op de editie 2018 verwacht. Er wordt op het marktplein Scheldewindeke een schatkamer uitgestald met veel kerstartikelen, en cadeaus voor Kerst en Nieuwjaar. Op zaterdag 8 december om 14 u opent de Kerstman de kerstmarkt. De offici ële opening vindt plaats om 15 u 30. Op de kerstballenworp op zaterdag én op zondag telkens om 16 u 30 zijn talrijke prijzen te winnen geschonken door de lokale handelaars. De vierde editie van de tweedaagse kerstmarkt wordt een betoverende sfeervolle kerstmarkt waar je urenlang kunt vertoeven met de hele familie, kennissen, vriendenkring,…Wat wil een mens nog meer? Dicht bij huis proeven van de kerstmarktsfeer. Een bezoek aan de kerstmarkt is gewoon een must. Genoeg redenen om eens langs te komen. ‘Kerstvrienden Oosterzele’ bereidt zich alvast voor om van de kerstmarkt alweer een voltreffer te maken. U komt toch ook? Kom genieten van de kerstmarkt. Een echte belevenis. Info: V éronique Coens, 0498 / 22 06 55, veronique.coens@telenet.be.           Reporter 17