Verkiezing Leeds Bierventje 2019

Op zaterdag 8 december vanaf 20 u wordt in zaal De Bron, Kerkevijverstraat in Lede, de jaarlijkse verkiezing van het Leeds Bierventje georganiseerd. Andy Lalmant doet een gooi naar de titel ‘Bierventje 2019’. (Reporter 17, DDL).

Andy Lalmant is inmiddels zijn campagne gestart. Hij staat voor de oude waarden van het carnaval: leute en ambiance. Andy Lalmant heeft er enorm veel goesting in. Voor zijn show kan hij gelukkig rekenen op de steun van zijn carnavalsvereniging ‘D’Au Mollekens’ en vrienden. Allemaal carnavalisten in hart en ziel. De carnavalist Andy Lalmant is weliswaar de enige kandidaat maar hij moet minstens 60 % van de punten halen. Alles hangt af van de avond zelf, van de kennis van Lee Carnaval, de (bier)proeven, zijn show, de steun van de supporters. Andy heeft een groot hart voor ‘Lee Carnaval’. Hij wil opnieuw staan voor ‘Lede’, waar carnaval nog altijd springlevend is. Hij heeft al jaren de carnavalsmicrobe te pakken. Andy Lalmant, al eens verkozen tot Bierventje 2007, ambieert nu de titel Bierventje 2019.
Uw aanmoediging is zaterdagavond 8 december heel belangrijk. Organisator ‘De Orde van de Leedse Hovaardige Boer’ hoopt dat vele carnavalisten en een grote supportersschare Andy Lalmant zullen aanmoedigen in zaal De Bron in Lede. Uitkijken of Andy Lalmant Bierventje 2019 wordt. Komen kijken is de boodschap.               Reporter 17