Dag van de Boseigenaar Oost-Vlaanderen – plantactie Oosterzele/ Balegem

Een keer per jaar zetten we tijdens de Dag van de Boseigenaar alle boseigenaars in de bloemetjes. Dit jaar doen we dat niet tijdens de Week van het Bos, maar in het plantseizoen. We organiseren met alle Vlaamse Bosgroepen een grote plantactie.

In Oost-Vlaanderen planten we een nieuw bos aan de Windekemolen (Pastoor de Vosstraat 57) in Oosterzele.Op zaterdag 9 december start om 9.30. Daarnaast worden ook nog wandelingen georganiseerd en we sluiten af met een gezellig aperitiefje.

 

Wil je graag mee planten: graag je aanwezigheid bevestigen op 09-267 78 60 of  bosgroepen@oost-vlaanderen.be

Vanaf 9u30: Plantactie voor jong en oud

10u00: Vrijblijvende gegidste wandeling (+/- 5km)

11u00: Vrijblijvende gegidste wandeling (+/- 5 km)

12u00: Gezellig samenzijn met een lekker aperitief.