Dief die 10 gsm’s stal tijdens Rock Zottegem: “Ik wou een centje bijverdienen”

Een 31-jarige man uit Roemeni ë riskeert 2 jaar cel omdat hij in juli van dit jaar 10 gsm’s stal tijdens Rock Zottegem.

De man werd betrapt door de politie die gealarmeerd werd na tientallen meldingen van festivalgangers die hun gsm kwijt waren. De gsm’s zaten in zijn rugzak, samen met 3 hoesjes. Hij wordt ervan verdacht niet alleen gehandeld te hebben omdat er in totaal 28 meldingen waren en omdat hij in Duitsland bekend staat als zakkenroller en telefonieonderzoek uitwees dat hij tijdens Rock Zottegem contact had met andere verdachten in dat dossier. De man ontkende voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde dat hij samenwerkte met anderen en verklaarde te handelen uit geldnood. “Ik wou een centje bijverdienen”‘, klonk het. Op 17 december volgt de uitspraak.

Bron HLN, lees meer via onderstaande link

Twee jaar cel gevorderd voor stelen van gsm’s festivalgangers op Rock Zottegem