Nog cadeautjes te kort? Misschien lijkt dit Egmont-bierpakket je iets?

Cultuurwerking Sotteghem stelde een uniek Egmont-Horne bierpakket samen. Je kan het kopen, samen met een collectors item bierglas en sleutelhanger.

De box is beperkt verkrijgbaar en kost 20 euro. Kopen kan via overschrijving op BE07 3631 6267 1666 (Cultuurwerking Sotteghem), met vermelding “Bierpakket”.  De opbrengst gaat integraal naar de organisatie van de Egmontevocatie die Cultuurwerking Sotteghem mee in elkaar heeft gebokst en opgevoerd werd tijdens het Egmontjaar 2018. De box werd vakkundig samengesteld en bevat  ‘Lamoral’  van  Brouwerij Van Den Bossche, ‘1568‘ van De  Hoevebrouwers,  ‘Alva’  van de  Bles-biervereniging  en ‘Montmorency‘ van  Wertha Bier.

Je moet het proeven om het te geloven en dat kan tijdens de kerstmarkt in Zottegem.   Ook op de dienst Toerisme op de markt in Zottegem is het bier te verkrijgen. Meer info op  de  Facebookpagina  van  Cultuurwerking Sotteghem.