Nieuwjaarreceptie in Scheldewindeke: U komt toch ook?

Op zondag 6 januari 2019 nodigt het gemeentebestuur alle Oosterzelenaars uit voor de traditionele nieuwjaarreceptie, die dit keer plaats vindt op Marktplein Scheldewindeke. Laat u op zondag 6 januari vanaf 17 u tot 19 u onderdompelen in de nieuwjaarsfeer. Hartverwarmende dranken, hapjes, muziek, veel sfeer: de geknipte manier om 2019 feestelijk in te zetten. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Meer en meer blijkt dat de moderne mens, mobiele hightechmens, virtueel verbonden met honderden anderen, toch nood heeft aan echt contact en gezelligheid. Een gezelligheidscultuur, een cultuur waarin echte ontmoetingen dichtbij staan. Samen feesten op de nieuwjaarreceptie maakt daar zeker deel van uit. De nieuwjaarinstuif is ook het uitgelezen moment om de mobieltjes en computers eens helemaal uit te schakelen en compleet offline te gaan. Doen! Vergeet de sms-jes en maak op zondag 6 januari je wensen persoonlijk over aan vrienden, kennissen, buren,…Het blijkt duidelijk in de fusiegemeente, het is een gelukkige trend dat de inwoners elkaar weer opzoeken (cfr. de vele buurtfeesten, de nieuwjaardrink, kermissen, (sport)evenementen,…). En als het daarenboven kan gaan in de sfeer van Nieuwjaar, dan is de enige ambitie van het gemeentebestuur u hiervoor welgemeend uit te nodigen. Drempelvrees is voor niets nodig. Oosterzele bereidt zich alvast voor om van de nieuwjaarreceptie op zondag 6 januari een voltreffer te maken.
Schrijf in
Inschrijven is verplicht en kan tot en met 2 januari 2019, via nieuwjaar@oosterzele.be, 09 / 362 50 09, en gemeentehuis, Dorp 1 Oosterzele.       Reporter 17