Stad Zottegem trakteert tijdens openingsavond Egmonts Winterdorp!

Vanavond om 18u30 opent Egmonts Winterdorp op de Markt in Zottegem de deuren.

Kerstmarkten:

Vanaf 7 december tot en met 30 december is er de permanente kerstmarkt (houten chalets op de Markt – Egmonts Winterdorp) en op zondag 16 en 23 december is er de kerstmarkt met de traditionele kerstmarkttentjes (Heldenlaan, Markt en Zavel).  Dit jaar is de organisatie van beide kerstmarkten opnieuw in handen van de stad Zottegem die hierin wordt ondersteund door de kerstmarktwerkgroep die afgevaardigd werd vanuit de middenstandsraad. Zij toveren onze Markt om tot Egmont’s winterdorp!

Kerstshopping:

Op zaterdagen 22 en 29 december zijn de winkels open van 10.00 tot 18.00 uur. Op zondagen 16, 23 en 30 december zijn de winkels open van 14.00 tot 18.00 uur. Op maandagen 24 en 31 december zijn de winkels open van 10.00 tot 16.00 uur.

In het weekend van 22 en 23 december rijdt een ‘kerst’trein langs alle Z-parkings om de bezoekers op te pikken, de stad Zottegem zorgt voor een authentieke carrousel en natuurlijk maakt ook de kerstman, met paard en koets, zijn opwachting!

Schepen van middenstand Lieselotte De Roover nodigt iedereen uit op vrijdag 7 december om een glaasje te komen drinken op de muzikale opening van de permanente kerstmarkt. Iedereen welkom vanaf 18.30 uur op de Markt. Om 19.00 uur wordt de feestverlichting officieel aangestoken. Aansluitend zijn er in  Egmonts Winterdorp  optredens van  Be Naked en DJ Troppix.