2 de Indoortornooi ‘Memorial Nicolas Raspoet’ in sporthal De Kluize Scheldewindeke

Op zondag 23 december organiseert Voorwaarts Gijzel Oosterzele het tweede indoortornooi ‘Memorial Nicolas Raspoet’. In sporthal De Kluize Scheldewindeke wordt een hoogmis voor het jeugdvoetbal gecelebreerd. Er nemen 19 clubs deel. Het wordt een voetbalspektakel met de U7, U9, U10 en U13. Voetbalfans kruisen nu al 23 december aan in hun agenda. Mis dit heus voetbalspektakel niet. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

‘Onze jeugdspeler Nicolas blijft in ons hart, we benoemden vorig jaar ons tornooi tot ‘Indoortornooi Memorial Nicolas Raspoet’. We blijven hem herdenken’, klinkt het bij het Jeugdbestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Een mooi menselijk gebaar.
‘Jouw naam klinkt nu als een echo
Het zal wel wennen
zeggen mensen,
de tijd heelt,
zeggen zij goedbedoeld.
Maar we willen niet vergeten,
we willen het niet gewoon worden,
Nicolas, jij was onvergetelijk, buitengewoon’.
Het Jeugdbestuur van VGO levert opnieuw grote inspanningen om er een speciaal voetbalfeest van te maken. De sporthal De Kluize is the place to be. Vanaf 9 u tot ongeveer 19 u is het in sporthal De Kluize, Sportstraat in Scheldewindeke al voetbal wat de klok slaat. VGO is opgetogen dat het alweer kan uitpakken met een jeugdtornooi. Het tornooi is voor de deelnemende ploegen h ét evenement van hun seizoen waar ze naartoe leven. Kom kijken naar een tornooi vol voetbalplezier.
De deelnemende ploegen aan het 2 de Indoortornooi ‘Memorial Nicolas Raspoet’: Voorwaarts Gijzel Oosterzele, ESA Bottelare, KFC Heusden, FC Poesele, KSC Mariakerke, KVV Windeke, KAA Gent, Cercle Melle, KVC Borsbeke, VC Zwijnaarde, SK Munkzwalm, Tenstar Melle, FC Vlierzele, FC Merelbeke, KVV Laarne — Kalken, K. Olsene Sportief, KFC Gavere — Asper, KVC Jong Lede en FC Kerksken.
Wie voetbalclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele een warm hart toedraagt, graag jong voetbaltalent in actie ziet, graag een pintje drinkt, de bourgondische toer opgaat, weet op zondag 23 december waarheen. ‘We hunkeren naar een grote weerklank en hopen dat op het 2 de Indoortornooi ‘Memorial Nicolas Raspoet’ een massa voetballiefhebbers en sympathisanten komt opdagen. We kunnen gelukkig rekenen op een schare enthousiaste en gemotiveerde medewerkers’, klinkt het bij Leon Verbruggen en Arlette R éd éle, drijvende krachten van Jeugdwerking Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Komen kijken is de boodschap, kwieke spelertjes (Rode Duiveltje in spe) van 19 clubs gaan op het Indoortornooi laten zien wat ze al in hun mars hebben. We bevelen je het tornooi warm aan.                       Reporter 17