Curieuse Geschenkenbeurs weerom succes.

groepsfoto standhouders
Organisator en standhouders zevende CURIEUS geschenkenbeurs.

Standhouders.

Naast enkele getrouwe standhouders vonden dit jaar ook enkele nieuwe creatievelingen de weg naar de geschenkenbeurs van Curieus Lierde. Met veertien vulden ze de zaal en een groot deel van de foyer met handwerk en artisanale producten.

Opkomst.

Zelfs ondanks het gure weer en de felle regenbuien kwamen er toch heel wat bezoekers opdagen. Het was zeker ook de opstelling van de kleurrijke standjes en de diversiteit van hetgeen er werd aangeboden dat de gezellige sfeer ten goede kwam. Het was opmerkelijk dat de bezoekers ruim hun tijd namen om alles te bekijken, iets te kopen en nadien gezellig iets nuttigden in de foyer.

Voor elk wat wils.

Er was een zeer ruim aanbod van allerlei kerstattributen en typische kerstgeschenkjes. Er was een ruim aanbod aan ceramiek, glaswerk en juwelen. Diegene die geen kant en klare geschenken wilden kopen vonden hun gading zeker bij de standen met handwerk- en knutselmateriaal.

Wie meer te vinden was voor iets lekkers had een ruime keuze uit koekjes, muffins, confituur, kaas, honing en bier.

“Het is fijn om te zien dat na al deze jaren onze geschenkenbeurs nog niets aan interesse heeft ingeboet. We krijgen steeds meer vragen van standhouders en het bezoekersaantal stijgt ook van jaar tot jaar. Toch wel opmerkelijk daar het aanbod van geschenkenbeurzen en kerstmarkten de laatste jaren enorm gestegen is.” wisten Tamara De Geeter, Bert Wastyn en Stijn Van Der Bruggen ons te vertellen. Deze drie mensen zijn de bezielers van de Socio-Culturele vereniging Curieus in Lierde en de organisatoren van deze beurs.