Studenten organiseren ‘Blacklight for Life’ ten voordele van Bijeva

Op donderdag 20 december organiseren Marie, Dries en Arne, 3 studenten aan de Arteveldehogeschool, het sportevenement ‘Blacklight For Life’ in de Bevegemse Vijvers in   Zottegem.

Dit warm sportevenement organiseren zij, in het kader van Music For Live, ten voordele van ‘BiJeVa’  De volledige zaal wordt verduisterd en blacklights zorgen ervoor dat witte en fluorescerende kleuren oplichten, wat voor een unieke beleving zorgt.  Deelnemers kunnen kiezen uit 3 sporten: badminton (recreatief of competitief), volleybal en voetbal. Er worden meerdere wedstrijden gespeeld per ploeg gedurende de volledige avond. Supporters zijn welkom vanaf 19 uur in de polyvalente zaal.

Meer info vind je via de Facebookpagina ‘Blacklight For life’ of via een mail naar baparteveldedam@gmail.com