Sportdienst van Herzele valt in de prijzen

De Sportdienst van Herzele is opnieuw in de prijzen gevallen.

Ook in 2018 daagde Sport Vlaanderen alle Vlaamse gemeenten en steden uit om deel te nemen aan de #sportersbelevenmeer-award. De sportdienst van Herzele sleepte voor het tweede jaar op rij zo’n award in de wacht. Herzele won de award voor haar actie rond sport op het werk. In de maanden mei en juni gingen de collega’s van gemeente en OCMW elke dinsdag- en donderdagmiddag samen wandelen tijdens hun middagpauze. Goed voor de sfeer én voor de gezondheid.

Aan de award is niet alleen een trofee, maar ook een waardebon van 750 euro verbonden. Die zal gebruikt worden voor de aankoop van nieuw sportmateriaal.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X