Stisa trommelt opnieuw heel wat BV’s op om speelgoed uit te delen

Op woensdag 12 december 2018 vond de jaarlijkse actiedag van de Zottegemse VZW STISA plaats.  Deze speelgoeduitreiking werd voor het 9de jaar op rij een leuke actienamiddag voor kinderen die extra zorg verdienen.


Dit jaar werd gekozen voor DE KADE / SPERMALIE in BRUGGE.   In de loop van de namiddag verzamelden alle kinderen, ouders, grootouders, broers, zussen, therapeuten in de polyvalente zaal van De Kade.   Na een welkomstwoord werden kinderen getrakteerd op een muzikale workshop door Tamboeri voor kinderen vanaf het eerste leerjaar en snoezelen voor peuters en kleuters. Doorlopend kon het Clownshuis bezocht worden aan de ingang van De Kade.   Bij monde van Bernard Van Bellingen bracht Porsche een exclusieve wagen mee naar de Kade alwaar kinderen een kort ritje mee mochten maken.

Organisator Stijn De Bruycker uit Zottegem bracht alweer een pak BV’s op de been die het speelgoed mochten overhandigen aan de kinderen. Waren op de afspraak: David Vandyck, Peter De Clercq, Lorenzo Staelens, Sam Gooris, Sergio, Kelly Pfaff, Xavier (Rox) en Sander Loones (NVA). Blikvanger Niels Destadsbader bleek als special guest de kers op de taart.   Hij maakte graag tijd voor de kinderen en schonk hen individuele geschenken.

Meer info?

www.vzwstisa-be.webnode.be