reeks bieren uit de Brouwerij Gemeldorp

Biernaam gezocht.

logo brouwerij GemeldorpEen goed jaar geleden gaf brouwer Dany De Keuleneire een brouwcursus aan een groepje mannen van 70+. Gespreid over het voorbije jaar mocht hij al vele van hun lekkere creaties proeven. Vooral een biertje gemaakt met haver viel hem geweldig in de smaak. De typische haversmaak was hem totaal onbekend. Dus kan hij vandaag een nieuw bier voorstellen met haver. Het werd een “witteke” met gerst, tarwe, haver en lekkere citroenhoning.
Alleen heeft het bier nog geen naam. In de traditie dat zijn bieren een naam van een beroep hebben wacht Dany dus vol spanning op jullie suggesties. Iedereen kan dus een naam inzenden. Om alle wat overzichtelijk te houden kan er maar ar één enkele naam per persoon in aanmerking komen. Gelieve er dus ook maar één door te zenden a.u.b. Je kan dit doen via een PB via de FB-pagina Brouwerij Gemeldorp, een mailtje te zenden op brouwerijgemeldorp@gmail.com of een briefje in de bus deponeren aan de Elleboogstraat 29 te Deftinge.

Diegene die zijn naam verkozen ziet mag zich als winnaar beschouwen en samen met Herve en Romain het bier komen voorproeven. Natuurlijk mag hij/zij er ook enkele meenemen naar huis. Zaterdag zal Dany de winnaar bekend maken.
Hint aangezien er haver inzit gaat de brouwer zijn voorkeur uit naar een BEROEP dat met dieren te maken heeft.

Klik op de afbeelding voor meer info ivm de brouwerij.