Leerlingen Middenschool volgen integratielessen Elektromechanica en Industriële ICT in Atheneum

De tweedejaars van de STEM-klas van de Middenschool Geraardsbergen werden op het atheneum Geraardsbergen ontvangen voor enkele interessante STEM-sessies, die de leerlingen warm moeten maken voor de richtingen ‘Elektromechanica’ en ‘Industriële ICT.

De jonge studenten kregen de opdracht om een autootje te bouwen volgens het concept van moderne automatische stofzuigers: deze kunnen op zelfstandige basis rondrijden en ontwijken automatisch obstakels. De jongeren kregen ook een theorieles rond automatiseren. In de volgende lessenreeks zullen de leerlingen deze theorie omzetten door een klein transportbandje met robotarm te ontwikkelen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X