Merelbeke, goud voor Marc en Linda.

Dhont Marc en Van Caeneghem Linda werden ontvangen in de raadszaal van Merelbeke naar aanleiding van hun 50ste huwelijks verjaardag.

Dhont Marc en Van Caeneghem Linda huwden op 22 november 1968 te Asper en hebben drie kinderen Karel, Nathalie en Steffie deze zorgden op hun beurt voor zeven kleinkinderen. Marc is nog altijd professor emeritus verloskunde en gynaecologie in het UZ Gent.Zijn vrije tijd verdeelt hij in den hof te onderhouden en de moestuin. Lezen, schijven en het leren van nieuwe talen.Ook in de keuken is hij actief kookt graag voor familie en vrienden en de daar bijhorende boodschappen.

Linda was eerst medisch analiste labo in het UZ Gent, nadien bleef ze huisvrouw de zorg voor kinderen en kleinkinderen.Haar vrije tijd verdeel ze in het winkelen, allerhande sporten en haar man helpen in de tuin.

 

X