VAG*IN-cheque van 1.000 euro voor de kinderen van BiJeVa Vzw

Op donderdag 20 december overhandigde Toon Hylebos van VAG*IN at Zottegem   in het bijzijn van Burgemeester Jenne De Potter, sponsors en sympathisanten een cheque ter waarde 1000 euro aan BiJeVa vzw in de Ducati store Herzele bij Jacky een van de VAG*IN-hoofdsponsors.

Dit prachtige bedrag is de opbrengst van de actie van “win een kever” op het oldtimerevent “VAG*IN” at Zottegem op 18 en 19 augustus dat dit jaar reeds voor de 7e keer plaatsvond op de Bevegemse Vijvers in Zottegem. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de werking van BiJeVa vzw die kinderarmoede in onze dichte omgeving.
BiJeVa pakt armoede aan bij gezinnen die ze niet verantwoordelijk achten voor de armoedesituatie die er is ontstaan door bijvoorbeeld echtscheiding, ziekte, verlies van werk, sterfgeval en zo voort. Hierbij wordt ingezet op de verhoging van eigen inzet naar vermogen en het erbij horen in onze samenleving. Ze geven hierin vooral aandacht aan de kinderen en organiseren hiervoor kampen en de klassieke kinderfeestjes, letten op goede voeding, beschikbaar stellen van speelgoed, een geschikte plek om hun huiswerk te maken en zoveel meer. Door de kinderarmoede aan te pakken verzachten ze de gezinsarmoede.
Het was ook het geschikte moment om de sleutels te overhandigen aan Mincke Luc en Veerle Miserez uit Brakel die de nieuwe trotse eigenaars worden van de VAG*IN kever. Deze kever 1302 uit 1971werd door de VAG*IN crew in orde gezet en verloot op het event. We wensen er hun alvast veel plezier mee.
“Met deze receptie sluiten we de editie van 2018 definitief af en kunnen we ons volop concentreren op 2019” vertelt Toon ons een  tevreden man die ook alle medewerkers en sponsors wil bedanken want zonder hen is zo een event niet mogelijk.
X