Sporthal en site krijgt nieuwe cafétaria in Munkzwalm

Een van de laatste werken die men in de huidige legislatuur nog gaat opstarten in Zwalm is de verbouwing van de vroegere BIB naar Cafetaria  waardoor er plaats komt voor een kleine 100 plaatsen  voor gebruikers van dranken en snacks.
Schepen Johan De Bleecker: “Deze vraag is vooral gekomen van bezoekers aan de nieuwe site, speelplein, Finse Piste, sportterreinen, enz..
Het is al langer dan vandaag gekend dat de site zowel voor ouders als grootouders met de kinderen de place to be is van Zwalm.
Er wordt  een groot terras  ontworpen zodat men vandaar zijn geliefden in de gaten kan houden. Tussen de Sporthal en cafetaria worden de muren verwijderd en komt er een glaspartij om het maximum aan zicht te hebben.
IR Michiel Beernaert uit Beerlegem is de ontwerper van de verbouwing. Hij kreeg de opdracht om een ganse nieuwe voorgevel te ontwerpen over de hele breedte van De Zwalmparel, Sporthal en  cafetaria om zo een monoliet hedendaags modern uitzicht te geven. De werken zullen +- 500.000€ kosten.”

 

Foto cafetaria Michiel Beernaert.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X