SU fm, de nieuwe carnavalszender in Ninove en omstreken

Op zaterdag 29 december start de nieuwe carnavalszender in Ninove, SU fm. Die zal feestelijk van start gaan om 17  uur  met een live-uitzending vanuit de studio. In Ninove luister je naar SU fm via 106.6 fm

SU fm is een zender voor en door Ninoofse carnavalisten. Achter deze radiozender zit een diverse groep van een vijftiental echte Ninovieters. Zij trappen op die manier het carnavalsseizoen af.

De dag na de offici ële start hoor je op zondag 30 december bij SU fm de top 100 van Ninoofse carnavalsliedjes.  Vanaf dan krijg je dagelijkse programma’s met verschillende items die steeds terug komen.

“Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich kan vinden in deze radio. We willen zeker geen onderscheid maken tussen de verschillende carnavalsgroepen”, laat Glen Van Hooland weten.

Elke groep komt daarom aan bod. Ze krijgen bij de radio eerst en vooral de kans om zichzelf te promoten. Dit kan onder andere dankzij de vliegende reporters die tot bij de carnavalisten zelf gaan.

Bij het praatprogramma ‘Kaffeeklasj’ hoor je anekdotes van de carnavalisten. Dat beloven straffe verhalen te worden! Dit alles gebeurt in het Ninoofs, uiteraard.

Het carnavalsteam “zitj op ie ëte koelen” om dit project voor te stellen aan het grote publiek.

X