Nieuwe moed bij Groen Zottegem: “We waren de enige partij die een zetel won”

Na de gemeenteraadsverkiezingen waarbij het ei zo na deel uitmaakte van de nieuwe coalitie presenteert Groen Zottegem een nieuw bestuur.

“Groen was bij de jongste verkiezingen de enige partij die een zetel won in Zottegem”, aldus kersvers voorzitter Ben Boone. “Met de goede resultaten we boekten, kiezen we nu voor een doorstart en een nieuw bestuur.”

Kersvers voorzitter Ben Boone (40) uit Elene, vader van twee kinderen, laat zich bijstaan door co-voorzitter Evelyne Cloet (48) en secretaris Veronique Huyge (50). Gekende en nieuwe bestuursleden vullen elkaar verder aan: de gemeenteraadsleden Heidi Schuddinck (46) en Dieter Everaert (39), de penningmeester Frank Douchy (66), de verantwoordelijken werkgroep activiteiten Roger De Corte (67) en werkgroep communicatie Katrien Eloot (46), en de bestuursleden Linda Pien (65), Johan Lancksweerdt (64), Luc Lippens (51) en Olivier Van Rode (47).

“De bestuursploeg zal verder nauw samenwerken met Bjarne Keytsman (20) en de Zottegemse Jong Groen afdeling”, gaat Boone verder. ” Zo dragen alle leeftijden gaande van Jong Groen tot Groen Plus bij aan ons programma. We zullen pleiten voor maatregelen die een positieve bijdrage leveren op het vlak van klimaat en duurzaamheid   en aandacht opeisen voor de strijd tegen armoede. Ook lokaal is het mogelijk een verschil te maken.”

Meer info?

https://www.groenzottegem.be/onze_mensen.

www.groenzottegem.be

www.facebook.com/GroenZottegem

of word   lid https://groen.fundraise.tech/membership/.

 

X