“Na 8 maanden van aandringen bij de stad en het Vlaamse Gewest, vullen we de putten op straat zelf.”

Bewoners langsheen de Edingseweg in Geraardsbergen zijn de putten langsheen de druk bereden baan meer dan beu. De plassen en de putten — waar ze met hun wagen moeten doorrijden — zorgen voor de nodige hinder. De bewoners contacteerden de verschillende overheden, de stad Geraardsbergen en het Vlaamse Gewest, meermaals om dit euvel weg te werken. Zonder resultaat. Dit leidt bij de omwonenden tot ergernis en frustratie. “Na meer dan acht maanden aandringen bij de stad en het Vlaamse Gewest, vullen we de putten op straat zelf”, verklaart een dame.   “We hebben al meer dan 120 kg grint in verschillende putten langsheen het wegdek gestort. We zijn vast van plan om de rekening naar de bevoegde overheid te sturen.”

Julien Borremans

X