Op weg naar een betere wereld: Oudenaardse student journalistiek presenteert ‘De Goed Nieuwsshow’ (podcast)

Ben je het brutale wereldnieuws beu? Beluister dan de fijne berichten, gepresenteerd met stijl door Elias Eysebaert. De talentrijke Ysebaert is student journalistiek aan de Thomas Moore hogeschool. Het ruwe en negatieve nieuws op de radio vult hij aan met zijn populaire podcast, een plezier om naar te luisteren.

Natuurlijk is er ‘Goed Nieuws’! (Lees verder.)

Ysebaert brengt zijn shows op een leuke en originele manier. Hij verzamelt de belangrijkste berichten en bundelt ze in een herkenbare, tegelijk unieke, berichtgeving waarbinnen de focus ligt op het positieve.

De shows van de afgelopen weken kan je beluisteren op Open Spotify en Soundcloud.

Nu volgt de examenperiode, waardoor Ysebaert tot februari 2019 zijn activiteiten moet richten op de studies. Maar een aanstormend journalist blijft natuurlijk bezig met nieuws en duiding. Trouwe luisteraars weten al (#spoiler) dat er misschien nog een eindejaarsspecial zit aan te komen.

Sjarel Klak

X