Stijn Meuris steekt draak met politiek in Tirade 3

Na een volledig uitverkochte eerste Tirade-tour en een tweede reeks (Tirade 2.017) met nog meer shows, meer uitverkochte zalen én een vertoning op Canvas, steekt Stijn Meuris op vrijdag 28 december om 20 in GC De Kluize in Scheldewindeke in Tirade 3 nog een tandje bij. Het belooft sowieso een speciaal avondje te worden in de Oosterzeelse cultuurtempel. Wees er gewoon bij. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

Omdat er nog altijd politieke katten te geselen vallen, aan alle kanten van het kleurenspectrum. Omdat er, ondanks alles, geweldig gelachen mag worden met iets dat zo humor- en uitzichtloos is als het huidige beleid, mag je gewoonweg deze conference niet missen. Het eind van 2019 was turbulent, bijwijlen beschamend geacteerd, de druk moet van de ketel. What the fuck! was dat allemaal. In de ruim 90 minuten durende solovoorstelling overloopt Stijn Meuris, gepakt en gemazeld als het gaat over podiumvastheid en energie, niet enkel het afgelopen politieke jaar, hij checkt en passant ook of de burger er nog een beetje zin in heeft.
Tirade 3 — in blind vertrouwen — kan immers ook dienen om de Vlaming, die het allemaal amper interesseert zolang zijn frigo maar vol zit, nog heel even een tik tegen de kop te geven. Voor het allemaal definitief naar de kloten is. Achteraf niet komen klagen. Klagen doen we best vooraf.
Vzw On Stage en het Kluize-team hopen op een ruim belangstellend publiek. Toegangskaarten kosten 16, 15, 14, 13 en 12 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.                 Reporter 17
X